Mail naar Natucos

 

 

hier wordt gebouwd door:

artbeving
Natuur, Mens, Huidverzorging

GECERTIFICEERDE COSMETICA

Als fabrikant bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen private label producten te hebben met certificering. Indien een keurmerk gewenst is voor uw product(en) melden wij dat voor u aan.


 

ICADA Keurmerk

logo ICADAICADA is een zuiverheidskeurmerk waarmee wordt gegarandeerd dat het product uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

Alleen authentieke natuurlijke cosmetica bedrijven met een natuurgerichte bedrijfsfilosofie worden toegelaten bij ICADA. 80% van het assortiment (in tegenstelling tot 60% bij de BDIH en 70% bij Natrue) moet voldoen aan de natuurlijkheidseisen, wellicht wordt dit voor de Nederlandse markt verhoogd naar 90% - 100%. De overschakeling naar ICADA is eenvoudig en de kosten zijn laag.

Voor meer informatie: www.zertifizierte-naturkosmetik.eu


 

EcoControl keurmerk

logo EcontrolDit logo geeft aan dat alle biologische ingrediënten in het product gecontroleerd / gecertificeerd zijn.

EcoControl is een inspectie- en certificatie-instantie voor biologische producten en systemen voor kwaliteitswaarborging in de non-food sector Op het etiket dienen de biologische ingrediënten gemarkeerd te worden (bijvoorbeeld d.m.v. *). Onderaan de INCI lijst zet je dan bijvoorbeeld * biologisch, gecertificeerd door EcoControl.

Voor meer informatie: www.eco-control.com

 


© 2021 Natucos Castricummer Werf 132 1901 RS Castricum telefoon (0251) 67 08 10 www.natucos.nl